Geneyus (kidscents)

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 1 Werkdagen

Heilig wierook, blauwe cipres, cederhout, blauwe spar uit Idaho, palo santo, melissa, Northern Lights zwarte spar, zoete amandelolie, bergamot, mirre, vetiver, geranium, Hawaiiaans sandelhout, ylang ylang, hysop, koriander, roos. Royal Hawaiian Sandalwood is een handelsmerk van Jawmin, LLC. Bevat noten en kokos/palm.

Productinformatie

GeneYus is perfect voor kinderen die werken aan schoolprojecten en huiswerk.

Olie voor kinderen ondersteunt jonge geesten die zich richten op hun projecten en schoolwerk. Verspreiden tijdens het lezen, schoolwerk of lessen om een open mindedness te vergemakkelijken, positief denken en onbeperkte mogelijkheden te stimuleren. Open het innerlijke genie van je kind! Ondersteunt een gezonde focus tijdens het werk op school, tijdens het lezen, projecten of alles wat je nodig hebt om je ''geest'' en je hersenen op ''aan'' te zetten.

Mentaal en emotioneel gezien kan deze olie kinderen en dieren helpen om hun geest, hun gedachten te centreren en te focussen op kansen en mogelijkheden. Het zal positieve gedachte en mentaliteit bevorderen door het openen van het hart en de geest.

Soms zelfs wanneer kinderen moe zijn, raast het hoofd maar door en dit heeft als resultaat overmatige stimulatie die zich vaak uit in druk doen. Dit zal kinderen leren hoe ze kunnen ontspannen en gezonde gewoontes voor het slapengaan kunnen creëren zonder zoveel weerstand.

Maat of afmetingen

5 ml (80 druppels ongeveer).

Bijzondere instructies

Geschikt voor kinderen tussen 2 en 12 jaar. Aanbrengen onder toeziend oog van een volwassene of door een volwassene.

Instructies: Breng aan op de gewenste plek. Verdun bij gevoeligheid 15 druppels met 10 ml Young Living V-6.

Aromatisch: Verstuif 3 keer per dag, tot 1 uur per keer.