Waarom Young Living


 
Waarom hebben we Young Living gekozen voor onze Producten? Waarom is het logisch dat u Young Living kiest voor uw gezin? Drie woorden: Seed to Seal. De Seed to Seal-belofte van Young Living geeft ons een veilig gevoel omdat we weten dat we alleen de zuiverste en hoogste kwaliteit etherische oliën van therapeutische kwaliteit gebruiken.
De Seed to Seal Promise van Young Living is een garantie dat we alleen de beste essentiële oliën ontvangen. Young Living houdt toezicht op elke stap van het proces, van het bezitten van hun eigen boerderijen en het samenwerken met andere boerderijen over de hele wereld, het bezitten van hun eigen distilleerderijen die u op de boerderijen kunt zien, en het hebben van hun eigen laboratoria ter plaatse om de kwaliteit van etherische olie te testen. Ze zijn het ENIGE etherische oliebedrijf dat dat kan zeggen. 
Young Living kiest zorgvuldig de zaden die ze in de grond planten (grond die nog nooit door een giftige chemische stof is aangeraakt), cultiveert en groeit planten in alleen de hoogste kwaliteit grond met de meest natuurlijke verzorging (inclusief handwieden), maakt gebruik van innovatieve destillatieprocessen om de kostbare bestanddelen van de etherische oliën te beschermen (YL is een pionier op dit gebied), test de oliën (inclusief testen door derden) en flessen, afdichtingen en verzendt elke olie om ervoor te zorgen dat wat op onze stoep aankomt de beste is van de beste.
De essentiële oliën van Young Living zijn afkomstig van de eerste destillatie en bevatten geen vulstoffen. Dit betekent dat ze extreem geconcentreerd EN puur zijn, dus slechts één druppel gaat een lange weg! Denk aan de eerste destillatie versus de vijfde of zesde, die sommige bedrijven gebruiken, zoals een koffiepul met één portie. Wanneer je een kopje koffie zet, laat je je water door de dop lopen, gooi je het weg en drink je koffie, toch? Stel je voor dat je diezelfde pod bewaarde en er nog 4 of 5 cycli doorheen liep. Vervolgens heb je al je koffie gemengd. Het is nog steeds koffie, maar drink je liever de afgezwakte versie, of dat eerste kopje?
Het is hetzelfde idee met etherische oliën. Young Living snijdt geen hoeken door vulstoffen toe te voegen om ook meer "etherische olie" te creëren. Je krijgt PRECIES wat er op het etiket staat bij elke fles die je bij Young Living koopt - 100% pure etherische olie van therapeutische kwaliteit.
Als je ooit in de buurt van een Young Living-boerderij bent, stop dan voor een bezoek om de gewassen en distilleerderij te zien. Iedereen kan de boerderijen bezoeken!